Rogel-sukuseura Ry
Vieraskirja -> Huhtikuun vuosikokous/Teams-mahdollisuus?


kaikki mukaan
30.03.2022, 13:09
Hei, kiitos kutsusta vuosikokoukseen. VAikka pandemia on muuttunut vähemmän vaaralliseksi, se leviää entistä hanakammin. Vaikka olisi vähemmän vakava variantti, niin tauti on aina epämiellyttävä. Olisikos mahdollista tuoda sukuseuran vuosikokous nykypäivään Teamsin avulla? Kaikki muukin onnistuu nykyään sen kautta, miksi ei kokouksemmekin. Toivottavasti annatte tämän mahdollisuuden kaikille halukkaille. Toimisi hyvänä houkuttimena niillekin, joiden kiinnostus osallistua ei ole itsestään selvää. Tämä saattaisi madaltaa kynnystä.
Teams-mahdollisuus
02.04.2022, 10:35
Vastasinkin jo tuohon Ajankohtaista -kohtaan. Ajatus on erittäin varteen otettava, mutta on vaikea toteuttaa. Siihen voisi osallistua vain he joilla on tietokone tai ns. älypuhelin. Sukuseurassa on vielä paljon jäseniä joilla ei ole noita ennen mainitsemiani laitteita. Toivotaan jospa vielä joskus tuohinkin päästään.Teams-kokoukset ovat ihan hyvä toteuttaa esim. hallituksen kokouksissa. T. A.H.
modern times
31.08.2022, 14:54
Hei otettiinko vuosikokouksessa kantaa tähän Teams-/Zoom-vaihtoehtoon? Osallistujakuntaan saataisiin jatkuvuutta, kun löydettäisiin keino houkutella nuorempaa väkeä mukaan. Ei niin, että paikallaolo poistuisi vaan niin että se olisi toinen vaihtoehto.

Vastaa