Tuotteet

Rågell-sukukirja
Rågell-sukukirja Rågellin uusi, kaksiosainen sukukirja + sisällysluettelo Valmiiksi kotelossa.

Hinta: hinta 95 euroa + toimituskulut 23 euroa/kirjasarja

Pinssi
Pinssi Rintaan kiinnitettävä pinssi, jossa on sukuseuran vaakuna. Erittäin hienostunut.

Lisätietoja tilauksesta:
Hinta: 3 euroa (+ postituskulut)

T-paita
Ei kuvaa Sukuseuran T-paita, jota koristaa seuran painettu vaakuna. Saatavana tummansinisiä O-aukkoisia T-paitoja. Jäljellä on hajakokoja XL ja XXL.

Hinta: 10 euroa/kpl + postikulut

Isännänviiri
Isännänviiri Tyylikäs ja kestävä oman sukusi tunnuksin varustettu isännänviiri. Viirin pituus on 400 cm. Se on sopivin 8–9 metrin salkoihin, jotka ovat yleisimpiä omakotitaloissa ja kesämökeillä.

Hinta: 70 euroa + postikulut

Pöytästandaari
Pöytästandaari Rogel-Sukuseura ry on teettänyt oheisen kuvan mukaisen edustavan ja laadukkaan standaarin, jota myydään sukuun kuuluville. Pöytästandaaria pidetään pöydällä tai esimerkiksi kirjahyllyn päällä.

Lisätietoja tilauksesta:
Hinta: 15 euroa (+ postituskulut)

Yhteystiedot:
Nimi